Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001240/2015
Adószám: 19024031-2-42

Van még pár szabad hely

2016.02.19

'Amikor a terheimtől roskadozom' - A kiégés megelőzése, felismerése és legyőzése T-14-073/2012 Kredit: 40 pont Ez az utolsó csoport, amely a korábbi években megszokott áron indul

Kedves Intézményvezetők, Szolgálatvezetők! Kedves Munkatársak!

Figyelmükbe ajánljuk az alábbi szociális kreditpontot adó továbbképzésünket, amelyet Kecskeméten tartunk:

Van még pár szabad hely a csoportban, szeretettel várjuk a Munkatársakat, Érdeklődőket!

(ez az utolsó csoport, amely a korábbi években megszokott áron indul, 2016. április elejétől - új minősítés/akkreditációval - emelkedik a képzés díja)

Képzés címe: 'Amikor a terheimtől roskadozom' - A kiégés megelőzése, felismerése és legyőzése T-14-073/2012

Kredit érték: 40 pont

Képzés célja: A képzés a kiégés megelőzésében, kezelésben ad elméleti ismereteket, valamint készségszinten elsajátítható mentális, spirituális megoldásokat.

Képzés helyszíne: Kecskemét

Kezdés: 2016. március 1. 9.30h.

Zárás: 2016. március 3.

Óraszám: 30 óra, 3 nap

Részvételi díj: 25.000Ft

Leírás: Burn Out - Kiégés ciklikus kialakulásának folyamatának megismerése. Saját helyzet bemérése. Készségszinten elsajátítható mentális, spirituális megoldások a kiégés megelőzésére, kezelésére. A segítő személyiség működésének, fejlődésének elősegítése.

A képzés feltételeinek teljesítését követően szociális kreditpontokról szóló igazolást és felnőttképzési tanúsítványt adunk.

JELENTKEZNI:

Az alábbi linkre kattintva eljut képzést nyilvántartó rendszerünkbe, ahol a képzést megjelölve lehet online jelentkezni. http://tavoktatas.net/

A továbbképzés kezdési idejének közelsége miatt kérem, hogy a képzésben való részvételi szándékot az oktatasszervezo@reformatus.hu címre mielőbb jelezni szíveskedjenek.

(c) 2009 Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálati Iroda - Az oldalon található tartalmak felhasználása engedélyköteles. - Design és programozás: Arteries Studio