Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001240/2015
Adószám: 19024031-2-42

Jelentkezés képzéseinkre

Kedves Jelentkező!

2015.január 01.-től a képzésekre történő jelentkezés a következők szerint történik:

Az alábbi linkre kattintva eljut képzést nyilvántartó rendszerünkben, ahol az Önnek tetsző képzést kiválasztva online tud jelentkezni:

 

http://tavoktatas.net/

 

A jelentkezéshez szükség lesz a személyes adatok mellett a képzési díj költségviselőjének adataira is.

Fontos!  Amennyiben a jelentkező és a költségviselő nem azonos, akkor a számlázáshoz szükséges szokásos adatok mellett a kapcsolattartó megnevezésére és elérhetőségére is szükség lesz.

A képzére történő jelentkezzéssel egyidőben kérjük, gondoskodjon 3.000Ft/fő regisztrációs díj átutalásáról.

Számlaszámunk: 10702019-42267304-52700000

Ha postai csekken szeretné ezt a díjat fizetni, kérjük jelezze munkatársunknak.

Jelentkezését a megjelölt képzésre, a képzést nyilvántartó rendszerben hiánytalanul kitöltött adatlappal és a fentebbi díj megfizetését igazolva tudjuk fogadni.

Kérjük átutaláskor a jelentkezéskor megadott költségviselő megnevezését mindenképpen tüntesse fel, mert így tudjuk fizetését beazonosítani és jelentkezését véglegesíteni.

A díj megfizetésével kifejezi szándékát, hogy a választott képzésen részt  kíván venni, a jelentkezéskor megadott adatai valósak, amely alapján a képzési szerződés elkészíthető. Ez a díj nem visszatérítendő ha saját elhatározásából mégsem vesz részt a képzésen, kivéve ha a Képző intézmény mulasztása miatt nem valósul meg a képzés. 

 


(c) 2009 Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálati Iroda - Az oldalon található tartalmak felhasználása engedélyköteles. - Design és programozás: Arteries Studio