Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001240/2015
Adószám: 19024031-2-42

OKJ-s képzések

Az Országos Képzési Jegyzéket (OKJ) a szakképzésről szóló, többször módosított 1993. évi LXXVI. törvény vezette be, mely tartalmazza az állam által elismert szakképesítéseket.  

A szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye szabályozza a szakképzés megvalósulását (a képzés meghatározott óraszámát, a képzés formáját, képzés megkezdésének szükséges feltételeit, szakképesítés szakmai követelménymoduljait, a személyi és tárgyi feltételeket, a szakmai vizsgára bocsátás feltételeit, stb)

Az Országos Képzési Jegyzékben foglalt szakképesítés(ek) birtokában-  a szakképzés és záróvizsgák sikeres teljesítésével, a megszerzett szakmai tudással - sikeresebb a munkavállalás, könyebb az elhelyezkedés.

Az OKJ képzésekben a tanórák/ kontakt órák általában hétköznap délután ill. szombaton vannak.  A meghatározott időpontokban zajló  tanórákon a személyes részvétel kötelező. (megengedett hiányzás és előzetes tudásfelmérés alapján való felmentés figyelembevételevel)

Szakképzést min.20 fő jelentkezés esetén tudunk indítani, akár kihelyezetten, intézményekben, gyülekezetben is megszervezzük és memgvalósítjuk.

További információ:
Oláh Ildikó oktatásszervező: +36 30 378-9269
e-mail: oktatasszervezo@reformatus.hu

Képzés neve Képzés célja Időpontok, helyszínek Óraszám
Szociális gondozó és ápoló Olyan szakemberek képzése, akik képesek ápolási, gondozási alapfeladatokat ellátni, vezetik a gondozási, ápolási, fejlesztési terv és a rehabilitációs program dokumentációját, felmérik az idős emberek sajátos szükségleteit, idős emberek körében szociális gondozást végeznek, és végzik az idősgondozás adminisztrációját.

Részletek&x187;
780 óra elmélet, 400 óra gyakorlat, 120 óra szakmai készségfejlesztés

(c) 2009 Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálati Iroda - Az oldalon található tartalmak felhasználása engedélyköteles. - Design és programozás: Arteries Studio