Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001240/2015
Adószám: 19024031-2-42

vissza a listázó oldalra

Képzés neve:A szociális munka és a minőség irányítás kapcsolata szociális intézményekben
Képzés célja:A kliens központú minőségi szolgáltatás tervezése és végrehajtása, a megelőzés és a helyesbítő intézkedések megtétele a gondozási munka folyamán. TÁVOKTATÁS
Képzés célcsoportja:
Időpontok, helyszínek:Helyszín: e-learning / folyamatosan
Kezdés: 2017-01-02 00:00
Zárás: 2017-12-29 00:00
Jelentkezési határidő: 2017-12-20 16:00
A jelentkezési határidő lejárt.

Óraszám:30 óra, 3 hónap alatt egyéni ütemben, TÁVOKTATÁSBAN
Részvételi díj:22.000Ft
Leírás:

TÁVOKTATÁS

A távoktatási program lehetőséget biztosít egy sokkal szélesebb körű ismeret elsajátítására, mert a képzési anyagban egyéb segédanyag, kép,videó helyezhető el, hatékonyan szemléltetve a az elsajátítandó ismereteket. A képzési anyag többször áttekinthető, 3 hónap időintervallum alatt korlátlanul hozzáférhető az adott képzés tematikájának megfelelően.

A tanfolyam szakmai anyagának az áttekintésére és a vizsgakövetelmények teljesítésére a résztvevő számára 3 hónap áll rendelkezésre www.tavoktatas.net internetes oldalon. Ezen időszak alatt a képzésen résztvevő szabadon önállóan dönti el, hogy mikor lép be a képzésbe. A 3 hónap alatt a vizsgakövetelményeket teljesíteni kell.

A résztvevő a képzési anyag elsajátítása után a rendszerben vizsgázik teszt kitöltésével. A program automatikusan javítja a teszteket,  eredmény azonnal látható. A három sikertelen vizsga esetében a résztvevő elveszíti a jogosultságát a a távoktatási rendszer használatára. Amennyiben ismét szeretné a tananyagot látni és sikeres vizsgát tenni, akkor új képzési díj befizetésére és új regisztrációra van szükség.

A képzés célcsoportja:

Házi és jelzőrendszeres házi segítségnyújtás, támogató szolgálat; fogyatékos személyek nappali és bentlakást nyújtó ellátása; utcai szociális munka; hajléktalanok nappali ellátása, éjjeli menedékhelye, átmeneti otthona, bentlakást nyújtó ellátása; Idősek, demensek nappali ellátása, bentlakást nyújtó ellátása; pszichiátriai betegek közösségi, nappali és bentlakást nyújtó ellátása; szenvedélybetegek közösségi, nappali és bentlakást nyújtó ellátása
 

 

A képzés és vizsga feltételeinek teljesítését követően szociális kreditpontokról szóló igazolást és felnőttképzési tanúsítványt adunk.

A képzés indulása folyamatos!

JELENTKEZÉS:

Az alábbi linkre kattintva eljut képzést nyilvántartó rendszerünkben, ahol a képzést megjelölve lehet online jelentkezni.

http://tavoktatas.net/

A jelentkezéshez szükség lesz a személyes adatok mellett a képzési díj költségviselőjének adataira is. (amennyiben a jelentkező és a költségviselő nem azonos, a számla kiállításához szükséges alapadatokra, kapcsolattartó megnevezésére, elérhetőségére is szükség van)

A képzére történő jelentkezzéssel egyidőben kérjük, gondoskodjon a 3.000Ft/fő jelentkezési díj átutalásáról.

Számlaszámunk: 10702019-42267304-52700000                                              (a jelentkezési díjról számlát állítunk ki)


Jelentkezés után
:
Postázzuk a Felnőttképzési szerződését, a képzési díjáról szóló számlát, és igény esetén a befizetésére szolgáló csekket ( kérjük a jelenetkezési lapon jelezze, ha átutalás helyett postai csekken szeretné rendezni a képzés díját)

Ön további teendője:
- a Felnőttképzési szerződés 2db aláírt példányának visszaküldése,
- a számla kiegyenlítése banki utalással vagy csekken. Mindkét esetben tüntesse fel a számla sorszámát (K0.... formátumú), e nélkül nem tudjuk beazonosítani a befizetését. (ha hiányzik a számla sorszáma, utólag el kell kérnünk az átutalásról szóló elektronikus igazolást vagy a befizetett csekkszelvény szkennelt változatát a beazonosításhoz, amely lassítja a képzésbe történő bekapcsolódást)

A Felnőttképzési szerződés visszaérkezését és a továbbképzési díj rendezését követően biztosítjuk a tananyaghoz való hozzáférését. Erről e-mailben értesül, melyben kap egy felhasználónevet és jelszót.
Amennyiben nem sikerül a belépés, kérjük jelezze az oktatasszervezo@reformatus.hu címen, hogy kollégánk segíteni tudjon.

Sikeres vizsgát kívánunk!

Engedélyszám: T-05-015/2015; 30 pont

adatlap nyomtatása

(c) 2009 Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálati Iroda - Az oldalon található tartalmak felhasználása engedélyköteles. - Design és programozás: Arteries Studio