Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001240/2015
Adószám: 19024031-2-42

vissza a listázó oldalra

Képzés neve:A hatékony agressziókezelés technikái (S-05-035/2015) S35 pont
Képzés célja:A szociális, segítő szakmákban dolgozók készség-, és kompetenciafejlesztése, a kliensek szorongásos, traumatikus, illetve hátrányos helyzetükből fakadó agressziójának eredményes kezelése és megelőzése érdekében.
Képzés célcsoportja:Minden szociális szakterület
Időpontok, helyszínek:Helyszín: pontos helyszín és időpont:tavoktatas.net oldalon megtekinthető
Kezdés: 2017-01-05 09:00
Zárás: 2017-12-20 17:00
Jelentkezési határidő: 2017-12-10 16:00
A jelentkezési határidő lejárt.

Óraszám:30 óra, 3 nap
Részvételi díj:34.000 Ft
Leírás:

A hatékony agressziókezelés készségeinek feljesztését célzó program részletesen elemzi az agresszió személyiséglélektani, fiziológiai jellemzőit, funkcióit, illetve átfogó képet ad az agresszív viselkedésformák társadalmi, szociálpszichológiai hátteréről, ok-okozati összefüggéseiről. A képzés alatt megkülönböztetjük az erőszak destruktív megnyilvánulási formáit, a konstruktív, produktív érdekérvényesítő képesség működési formáitól. Árnyaltan elemezzük azokat patológiás, sérült helyzeteket, személyiségtorzulásokat, amelyek hordozzák az agresszív frusztrációkezelés tipikus védekező és hárító mechanizmusait. Alaposan megvizsgáljuk a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok szubkulturális normáit. A tréning az agresszióval való pozitív megküzdési technikák, stratégiák gyakorlati elsajátíttatását célozza.
A képzés alatt a hallgatóknak alkalmuk van áttekinteni azokat a veszélyes, magas szociális kockázatokkal járó élethelyzeteket, társadalmi szituációkat, amelyek agresszív viselkedésformákat generálnak, amelyekkel funkcionálisan meg kell küzdeniük munkájuk során. Szociális területen dolgozókként magas szintű empatikus és kommunikációs képességre van szükségük ahhoz, hogy biztonsággal és eredményesen kezeljék klientúrájuk maladaptív, sérült, erőszakos működési mechanizmusait. A szükséges készségeket gazdag metodikával törekszünk fejleszteni, a gyakorlati munka során változatos szituációs játékokkal, önreflexív személyiségfejlesztő feladatokkal, esetmegbeszéléssel és kreatív médiaelemzéssel alakítjuk ki az adekvát kompetenciákat.

A képzés feltételeinek teljesítését követően szociális kreditpontokról szóló igazolást és felnőttképzési tanúsítványt adunk.

Célcsoport:

Minden szocális szakterület

JELENTKEZÉS:

 

Az alábbi linkre kattintva eljut képzést nyilvántartó rendszerünkben, ahol a képzést megjelölve lehet online jelentkezni.
http://tavoktatas.net/
A jelentkezéshez szükség lesz a személyes adatok mellett a képzési díj költségviselőjének adataira is. (amennyiben a jelentkező és a költségviselő nem azonos, a számla kiállításához szükséges alapadatokra, kapcsolattartó megnevezésére, elérhetőségére is szükség va

Az alábbi linkre kattintva eljut a képzést nyilvántartó rendszerünkbe, ahol a képzést megjelölve lehet online jelentkezni.

http://tavoktatas.net/

A jelentkezéshez szükség lesz a személyes adatok mellett a képzési díj költségviselőjének adataira is. (amennyiben a jelentkező és a költségviselő nem azonos, a számla kiállításához szükséges alapadatokra, kapcsolattartó megnevezésére, elérhetőségére is szükség van)

Csoportos érdeklődés és igény esetén a képzést kihelyezve, Önhöz a lehető legközelebbi helyszínen is megszervezzük és megtartjuk. Várjuk érdeklődésüket, egyeztessünk helyszínt és időpontot.

 

Engedélyszám: S-05-035/2015, S 35 pont

adatlap nyomtatása

(c) 2009 Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálati Iroda - Az oldalon található tartalmak felhasználása engedélyköteles. - Design és programozás: Arteries Studio