Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001240/2015
Adószám: 19024031-2-42

vissza a listázó oldalra

Képzés neve:A szociális munka és a minőség irányítás kapcsolata szociális intézményekben (T-05-015/2015) T30 pont
Képzés célja: A kliens központú minőségi szolgáltatás tervezése és végrehajtása, a megelőzés és a helyesbítő intézkedések megtétele a gondozási munka folyamán. TÁVOKTATÁS
Képzés célcsoportja:Házi és jelzőrendszeres házi segítségnyújtás, támogató szolgálat; utcai szociális munka; fogyatékos személyek, hajléktalanok nappali ellátása, Idősek, demensek, pszichiátriai betegek, szenvedélybetegek közösségi, nappali és bentlakást nyújtó ellátása
Időpontok, helyszínek:Helyszín: online folyamatos
Kezdés: 2016-01-01 00:00
Zárás: 2016-12-23 00:00
Jelentkezési határidő: 2016-12-20 00:00
A jelentkezési határidő lejárt.

Óraszám:30 óra, 3 hónap alatt
Részvételi díj:22.000 Ft/fő
Megszerezhető képesítés: igazolás és felnőttképzési tanúsítvány
Leírás:

TÁVOKTATÁS

A távoktatás lehetőséget biztosít egy szélesebb körű ismeret befogadására, mert a tananyagban kép, videó, kapcsolódó oldalak hivatkozásai vannak, hatékonyan szemléltetve az elsajátítandó ismereteket. A tananyag többször áttekinthető, 3 hónap időintervallum alatt korlátlanul hozzáférhető az adott képzés tematikájának megfelelően.

A tanfolyam szakmai anyagának az áttekintésére és a vizsgakövetelmények teljesítésére a képzésben résztvevő számára 3 hónap áll rendelkezésre www.tavoktatas.net internetes oldalon. Ezen időszak alatt a résztvevő szabadon, önállóan dönti el, hogy mikor dolgozza fel a tananyagot. Fontos, hogy  3 hónap alatt a vizsgakövetelményeket is teljesíteni kell.

A résztvevő a képzési anyag elsajátítása után a rendszerben vizsgázik teszt kitöltésével. A program automatikusan javítja a teszteket, az  eredmény azonnal látható. Három sikertelen vizsga esetében a résztvevő elveszíti a jogosultságát a távoktatási rendszer használathoz.  Amennyiben ismét szeretné a tananyogot látni majd sikeres vizsgát tenni, új képzési díj befizetésére és új regisztrációra lesz szüksége.

 

A képzés célcsoportja:

Házi és jelzőrendszeres házi segítségnyújtás, támogató szolgálat; fogyatékos személyek nappali és bentlakást nyújtó ellátása; utcai szociális munka; hajléktalanok nappali ellátása, éjjeli menedékhelye, átmeneti otthona, bentlakást nyújtó ellátása; Idősek, demensek nappali ellátása, bentlakást nyújtó ellátása; pszichiátriai betegek közösségi, nappali és bentlakást nyújtó ellátása; szenvedélybetegek közösségi, nappali és bentlakást nyújtó ellátása
 

A képzés és vizsga feltételeinek teljesítését követően szociális kreditpontokról szóló igazolást és felnőttképzési tanúsítványt adunk.

A képzés indulása folyamatos!

JELENTKEZNI

Az alábbi linkre kattintva eljut képzést nyilvántartó rendszerünkben, ahol a képzést megjelölve online lehet jelentkezni.

http://tavoktatas.net/

A képzére történő jelentkezzéssel egyidőben kérjük, gondoskodjon a 3.000Ft/fő regisztrációs díj átutalásáról.

Számlaszámunk: 10702019-42267304-52700000                                               (a díjról számlát állítunk ki)


Sikeres jelentkezés után
:
Munkatársunk postázza a Felnőttképzési szerződését, a képzési díjáról szóló számlát, és igény esetén a befizetésére szolgáló csekket ( kérjük a jelenetkezéskor jelezze, ha átutalás helyett postai csekken szeretné rendezni a képzés díját)

Ön további teendője:
- a Felnőttképzési szerződés 2db aláírt példányának visszaküldése,
- a számla kiegyenlítése banki utalással vagy csekken. Mindkét esetben tüntesse fel a számla sorszámát (K0.... formátumú), e nélkül nem tudjuk beazonosítani a befizetését. (ha hiányzik a számla sorszáma, utólag el kell kérnünk az átutalásról szóló elektronikus igazolást vagy a befizetett csekkszelvény szkennelt változatát a beazonosításhoz, amely lassítja a képzésbe történő bekapcsolódást)

A Felnőttképzési szerződés visszaérkezését és a továbbképzési díj rendezését követően biztosítjuk a tananyaghoz való hozzáférését. Erről e-mailben értesül, melyben kap egy felhasználónevet és jelszót.
(amennyiben gondja támad a belépéssel, kérjük jelezze az oktatasszervezo@reformatus.hu címen, hogy munkatársunk segíteni tudjon)

Jó tanulást, sikeres vizsgát kívánunk!

 

Lajstromszám:T-05-015/2015, T 30 pont

adatlap nyomtatása

(c) 2009 Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálati Iroda - Az oldalon található tartalmak felhasználása engedélyköteles. - Design és programozás: Arteries Studio